Tak nějak to vidím

Tak nějak to vidím

Anotace: Tohle je takový kolotoč.

Zásah

Policejní auto houká,
zloděj poděšeně kouká,
patří ti to hlupáku,
brzy skončíš v lapáku.

Soud

Soudce ten se přísně tváří,
z paragrafů trest mu vaří,
dva roky si odsedí,
zloděj se moc škaredí.

Basa

Basa u nás není tvrdá,
tam se lotr nepotrhá,
telku v cele sleduje,
málo kdo tam pracuje.

Svoboda

Už je zase z basy venku,
cvičně čmajznul peněženku,
v base dostal školení,
on už se teď nezmění.

Autor Psavec, 13.11.2023
Přečteno 92x
Tipy 23
Poslední tipující: Dejvis, Koala, Aramgad, mkinka, Pettie, cappuccinogirl, RadekČ, Iva Husárková, šerý, Marťas9, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu jako perpetuum mobile...

Dobrej nápad to dílko.

16.11.2023 11:58:41 | Koala

Život recidivisty ve zkratce:)
Paráda;)

13.11.2023 19:45:03 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí