Bůh a já

Bůh a já

 

 

 

S Bohem zajdem na jedno

(dlouho jsem ho přemlouvat nemusel)

takovej ten pivní kamarád

je tak vypitej, že zapomíná věci

-neví, co bylo před pěti minutama

Povídám mu: "vzal sis peněženku?"

v půli cesty

samozřejmě, že zapomněl

"no nic, zvu tě"

(i když jsi prachatej jak svině)

Jednou platil celýmu pajzlu

to když si myslel, že je všemocnej

Není

Jeho byt je sice obrovskej

je šikovnej na všechno

Dokáže napravit to a to

občas Bohužel i zkurvit

A jak se říká:

"Kovářova kobyla chodí bosa"

Tak v bytě mu nic nefunguje

má tam strašnej bordel

A na zemi

neroztříděné mrtvoly

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 13.11.2023
Přečteno 111x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Frr, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PÁNBU-takovýhleho Pánaboha opatruj!! ST*

14.11.2023 08:54:15 | Frr

No je to, jak sekvence z Monty Pytonu. Po těhle absurditách se nedá teď logicky ani usnout. Teď abych si omylem nevzal absurdní prášek na spaní. Prášek do pečiva.

14.11.2023 02:06:52 | šerý

Ať je líp.

13.11.2023 22:00:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí