Košile

Košile

v sedm ráno je to modrá
v deset hodin červená
na poledne by mi dobrá
byla zase zelená

po obědě se mi mění
opět moje přesvědčení
jestli by mi neslušela
radši zase nějaká změna

černá, hnědá, fialová
nejistota je tu znova
přeci jenom už se stmívá
tak co takhle třeba bílá?

přemýšlím a stále nevím,
která je ta na míru
šitá pro mě a tak sedím
migréna jak po vínu

v košilích mám vážně zmatek
a v životě jakbysmet
kteroupak si vezmu v pátek
musím ještě promyslet
Autor svubova_k, 13.11.2023
Přečteno 78x
Tipy 10
Poslední tipující: V.N.Losinský, mkinka, IronDodo, Anfádis, Psavec, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je vskutku ze života. Pěkné.

21.11.2023 20:36:41 | Václav

Děkuju moc :)

21.11.2023 20:39:47 | svubova_k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí