Ptačí elegie

Ptačí elegie

Anotace: .

Jednou když jsem byl ještě popletou
jsem dostal první lekci
do dílny vletěl zbloudilý pták
a chlapi ho zabili lopatou...

Na dně mariánského příkopu mé duše
mi bylo toho ptáka líto
Že jednou vletím já mezi cizí bytosti
se mi klidně stát může...

I v tom ptákovy byl kus Boha
a oni museli makat, nepřáli si být otravováni
Pták chtěl jen zoufale ven a pokračovat v letu
okřídlený prosťáček, jeden z mnoha..........



Někdo prožívá poprvé s holkou
to víte ty hormony
A někoho ,,poprvé´´ jen vzbudilo místo budíku
a prožívá ho s démony....

Autor 8Zdenek, 18.11.2023
Přečteno 56x
Tipy 11
Poslední tipující: svubova_k, o3_gambit, šerý, jort1, Psavec, mkinka, Frr, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě být probuzen

18.11.2023 12:35:26 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí