Nevydařený den

Nevydařený den

Anotace: Některý den se prostě nepovede.

Pobavit se dneska musím,
s mladou paní rád to zkusím,
ta však nohy pevně stiskla,
návštěva, že prý jí přišla.

Televize večer jistí,
potěší mě hokejisti,
klukům se to nepovedlo,
neštěstí prý na ně sedlo.

Tenhle den byl samá smůla,
tvářím se jak stará mula,
po chvíli pak řeknu klidně,
manžel též je na tom bídně.



Autor Psavec, 22.11.2023
Přečteno 108x
Tipy 22
Poslední tipující: Koala, Kubíno, Niška, IronDodo, Evžen Zachariáš, nehledaná, Fialový metal, RadekČ, Jupiterka, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ještě k tomu bez medaile...

30.12.2023 07:22:31 | Koala

Text jasný, psaný srozumitelnou formou a námět opravdu takřka ze života

23.11.2023 15:40:55 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí