Pokání

Pokání

 

 

 

Těžko se mi to píše

.

Jedu autobusem

a do toho rozklepaný ruce

.

asi by se to mělo vyrušit

jelikož minus a minus dávaji dohromady

plus

Ale nikoli...mám smůlu

smůlu, co lepí se mi do vlasů

-jako žvýkačka... dobře pocuchaná žvejka-

furt mi je tam někdo cpe

Chce mi zakřičet "vy zmrdi!"

ale strach mi to nedovolí

-je to jen můj suchej sen

.

Každej říká: "mám hroznou smůlu!!"

Statistika však namítá, že tahle dáma

je stejně obtloustlá jako ta druhá-

.

No prostě znáš to...

jedeš busem nebo autem

a napadaj tě metafory

rychlostí 90 km/h

(možná i víc, ale o tom se nemluví)

Stromy, domy, lidi svižně utíkají

 

A já s nimi

Jen to nemám v nohou

ale v těchhle řádcích

...

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 27.11.2023
Přečteno 96x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, Žluťák, Psavec, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi často klepou ruce. Znám to. Je to stres a těžko se o tom mluví veřejně. I mně napadají věty, ale nedokáži je zaznamenat, tak spoustu vět odlétne jako prach a je často nenávratně pryč. Jen jedna setina se zachytí a tak to asi má být.
Popisuješ klasický uspěchaný den a střet myšlenek s anonymitou.

27.11.2023 13:24:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí