Pohled na stáří

Pohled na stáří

Anotace: Utíká to.

Rychle ten čas běží, dětí
dříve borci, dneska kmeti
šedé vlasy, bříško máme
za děvčaty neběháme

Milujeme platonicky
doma žijem harmonicky
dobré jídlo, hodná žena
celoroční je to téma

Ženy také missky nejsou
často stáří těžko nesou
plastika a kosmetika
nestvoří je na ďáblíka

Těžko stáří porazíme
raději se pomazlíme
také podzim krásný bývá
když jsi milý, ona milá

 

 

Autor Psavec, 15.12.2023
Přečteno 90x
Tipy 26
Poslední tipující: Koala, BArBArKO, RadoRoh, kudlankaW, RadekČ, IronDodo, Marťas9, o3_gambit, labuť, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, takhle je třeba k tomu přistupovat...

30.12.2023 06:15:53 | Koala

https://www.youtube.com/watch?v=2m5ik1ARaJQ

16.12.2023 21:57:10 | RadoRoh

..stáří?!......to jen tělo nechápe stav duše.-)

15.12.2023 16:07:24 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí