"som uťahaný"

"som uťahaný"

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=jMMUgnf2E9c

keď som sa rozplakal pri porne
pochopil som
že som úplne mimo

nevedel som čo robím 
kde som v živote
kde mám miesto
vedel som
že nie som šťastný
že toto nie je život
aký chcem

je to pasca
je to stúpanie po mojej hodnote
je to miestami až smiešne
sú to parohy
sú to výkony hodné oscara
sú to dni keď nie som sám sebou
toto kurva nie som ja


vedel som
že nie som šťastný
ale nevedel som ako z toho von

snažil som sa zachrániť niečo
čo nestálo za to
a čím viac som sa to snažil držať
a zachytiť pri každom páde
tým viac sa to zamotávalo
ako hajzlový papier
keď padá a rozmotáva sa
a čím viac sa snažím ho chytiť
tým viac to dojebem
a zamocem

mal som to nechať padnúť
už pri prvom zakopnutí
niektoré veci je lepšie hneď pustiť
ako držať

hovorí sa 
že nikdy nie je neskoro
ale už fakt
je 
neskoro

je toho veľa
je to všetko čo mám ja
je to všetko čo máš ty
pred rokom by som povedal naivne 
že je to všetko čo máme spolu
ale ružové okuliare som zložil 
a je to všetko čo mám ja
a ty
každý zvlášť 
svoj život
tenké nitky
veľmi blízko závislostiam
hrany ostré
rany hlboké
prázdne oči
paradoxne plné sĺz

nachádzam staré zápisky
z dní
a nocí
keď ja som nemohol spať doma sám
a tebe 
bohvie kde
a bohvie s kým
bolo neuveriteľne famózne

kvety mi vädnú
porno ma rozplače
a pes nechce jesť svoje obľúbené granule

kamarátov trojročný synovec by povedal

taký je
život

.

Autor maliska, 31.01.2024
Přečteno 68x
Tipy 17
Poslední tipující: piťura, Kaitlynn, jablonka, jort1, Iva Husárková, Protos1182, Psavec, CULIKATÁ, cappuccinogirl, enigman, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdepak porno...nejspíš to byl pórek...

31.01.2024 22:03:04 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí