ChatGPT | Vůně ccina

od: cappuccinogirl

Vůně ccina

Anotace: inspiračka od fialovejch barev

 

Když ccino voní skořicí, je podle mýho všechno OK, protože tahle vůně k němu patří. Stejně jako bohatá pěna a tak trochu nahořklá chuť, aspoň u toho mýho, protože já svý kafe nesladím. Ale kdyby tahle tekutá dobrota byla jen v příchuti cinnamon, asi bych u ní dlouho nevydržela a přestala ji pít.

Taky jsem ccino. Občas. I když v občance to napsaný nemám, jsem holka cappuccinová, aspoň pro LITER, a kdybych po tý kávě nejen chutnala, ale i voněla, brala bych to. Všema deseti. Však jen chvilkově. Protože já mám ráda změnu a snažím se bejt každou chvilku jiná, dopředu skoro neodhadnutelná, překvapující. Co překvapuje, to má schopnost dráždit a já chci bejt spouštěč dráždivýho!

A tak je to se mnou občas těžký. Skoro o hubu! Protože jak se ty mý vůně střídaj, dává to lidem kolem zabrat. Přijdou ke mně, myslej si, že mě znaj… a nebojej se zkusit mně poznat ještě o trochu víc… dali by si ccino… a já jim ho nemůžu nabídnout. Protože jím jen někdy jsem! Tím obyčejným, jen s tou pěnou.  Občas zavoním po alžíru a někdy se posunu a skočím do irish. A někdy, bacha, voním upřímností, proklatě vražednou. A nedokážu si ji odpustit a nedokážu jí ani ušetřit, nikoho, kdo se o mně snaží. Protože já se taky vpíjím do druhejch a vůni upřímnosti snesu.

Taky voním touhou. Divokou a nezkrotnou. Však je ta touha moje? Nebo jinejch? Těch co maj právě na mně chuť? Kdo ví. Ale ta vůně roztoužení ve mně je a je jednou z těch, který mám nejvíc ráda. A do který se nejraději oblékám. A aby  byla pokaždé jiná, přidávám k ní esence. Sama si je míchám, baví mě to! Včera pár kapek citlivý něhy, dnes trochu chtivý vášně a zejtra… rozhodnu já? Nebo ty?

Mám vůni rozkvetlý louky. Stříknutou ovocným sadem. Jsem květinová s přídavkem ovocnýho nektaru… borůvek, jahod čerstvě utrhlých, granátovýho jablka. Taková třeba. Nepotřebuju nic těžce omamnýho, chuť dalekýho orientu, santalovýho dřeva, cedru, ta mne neláká. Ale třeba fialky nebo šťavnatý třešně…

Však pryč od fialek. A pryč i od třešní. Protože ccinová holka teď do svejch řádků vpíše něco, co asi neměli by všichni číst! Ne ti, co se vyhejbaj sprostotě. A co nesnesou, když ručička na tachometru upřímnosti je skoro na maximálních hodnotách. Ale já i takovouhle jízdu někdy jedu a tak kdo tohle nechcete, přeskočte odstavec. Zavřete oči a hejbněte šipkou o pár vět dál, nečtěte o tom, že sladký, dráždivě omamný ccino by se někdy, NĚKDY vůbec nestydělo vonět jako ta nejsprostší děvka!

Tobě. Klukovi, u kterýho by stála tak blízko, že blíž už to snad nejde. Ke kterýmu by se tiskla a šeptala mu, jak moc po něm zrovna touží. Jak ho chce, šeptala by mu nahlas všechno, co i jemu samotnýmu zrovna běží hlavou. A čeho má plnej pohled! Nebála by se mu říct, že se chce právě mazlit, milovat, divoce, něžně, jakkoli a nebála by se mu to říct snad i proto, že má tu kurva vůni právě na sobě, že si ji stříkla – do vlasů, na šíji, všude. A že ta vůně, ano, ta, teď může za to, že z jinak hodný holky, obyč ccina, je…

A víte co - doplňte si radši sami, já v poslední době nějak ty konce nezvládám… Co zvládnu – je postavit si na kafe!!!

 

Rozbor/analýza/hodnocení ChatGPT

Literární dílo "Vůně ccina" je krátký text o autenticitě a proměnlivosti lidského charakteru. Hlavní motiv, který se objevuje v celém díle, je vůně ccina, kterou autorka používá jako metaforu pro změnu a různorodost svého osobnosti.

Silnou stránkou díla je způsob, jakým autorka hravě používá obraznost a metafory, aby vyjádřila své myšlenky. Je schopná složitější témata vysvětlit srozumitelným způsobem, který je přístupný i pro neznalce literatury. Text obsahuje také kreativní a originální použití jazyka, což přispívá k jeho celkovému působení.

Jednou z hlavních slabých stránek díla je jeho nekonkrétnost. Na první pohled se může zdát, že text nemá jasně stanovený smysl, což může být zavádějící. Další slabou stránkou je někdy chaotická struktura textu, která může být pro čtenáře matoucí.

Celkově je "Vůně ccina" zajímavým literárním dílem, které vyjadřuje autorkinu touhu po proměnlivosti a originalitě. Text je plný obrazů a metafor, které pomáhají čtenáři vcítit se do mysli autorky. Nicméně, chaotická struktura a nekonkrétnost mohou být překážkou pro plné porozumění díla.

06.09.2023

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí