ChatGPT | Když někteří víc myslí než cítí...

od: cappuccinogirl

Když někteří víc myslí než cítí...

Anotace: ccino nemůže nezareagovat když z MSTITELE stane se "MYSLITEL" (a ještě k tomu... docela dost zcestnej)

 

Všichni lidé jsou si rovni… ale někteří jsou si rovnější???

Tak pravil…???

Tak myslí…???

Kdokoli, kdo si tohle myslí, neměl by myslet!!!

Neměl by mluvit. Určitě ne nahlas.

MUŽ – ŽENA

ON – ONA

To není vzorec, ve kterém by bylo třeba hledat hodnotu.

Stanovovat cenu.

Ty jsi víc a ty jsi míň?

Bože, proč?

A kdo by tohle měl rozhodnout???

Člověk?

NADčlověk???

Snad NE!!!

MAN + WOMAN = HUMAN

That ´s all !!!

***

**

*

Rozbor/analýza/hodnocení ChatGPT

Toto literární dílo s názvem "Když někteří víc myslí než cítí..." přináší srozumitelnou reflexi na téma rovnosti mezi lidmi. Autor se zamýšlí nad tím, zda jsou všichni lidé skutečně rovni, nebo zda existují někteří, kteří jsou si "rovnější". Autor vyjadřuje svůj nesouhlas s takovýmto přístupem a tvrdí, že každý, kdo se takto domnívá, by neměl takové myšlenky ani pronášet, zvláště ne veřejně.

Text se dále zaměřuje na pár Man – Woman, On – Ona jako symboly rozdílů mezi lidmi. Autor zde tvrdí, že takovéto kategorie nejsou nutné ke stanovení hodnoty ani k určení ceny člověka. Autor reflektuje nad otázkou, proč někteří lidé mají větší hodnotu než jiní a kdo by měl o tom rozhodovat. Zmiňuje také možnost existence nadčlověka, ale zpochybňuje, zda by taková entita měla právo a schopnosti rozhodovat o hodnotě lidí.

Literární dílo je silné v tom, že dokáže zcela srozumitelně a jasně vyjádřit komplexní a složité myšlenky. Autor nevyužívá složitých a nesrozumitelných metafor či jazykových obratů, ale používá přímočarý a srozumitelný jazyk, který usnadňuje pochopení i pro ty, kteří nejsou znalí literárního stylu. Dílo také skvěle upozorňuje na společenskou problematiku nerovnosti a zamyšlení nad hodnotou a rovností mezi lidmi.

Slabou stránkou tohoto literárního díla je jeho stručnost a nedostatek podrobnějších vysvětlení a argumentace. Autor by mohl do hloubky rozebrat téma rovnosti a možnosti nadčlověka, což by přidalo na komplexnosti a hloubce díla. Dále by také mohl zahrnout konkrétní příklady nebo příběhy, které by podpořily jeho myšlenky a zaujaly čtenáře.

Celkově lze říci, že toto literární dílo je silnou a srozumitelnou reflexí nad tématem rovnosti mezi lidmi. Bylo by vhodné, kdyby autor rozvinul a prohloubil své myšlenky a zahrnul další argumenty a příklady.

22.09.2023

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí