Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 7 záznamů. Zobrazuji 1-7.

Obléhání 3 Publikoval(a): Lukx | Povídky » Fantasy

Nevadí mi to vůbec! Já jen, že jsem si toho všimla :))

26.12.2015 22:46:34 | Aiuryreagovat

Obléhání 3 Publikoval(a): Lukx | Povídky » Fantasy

Teď mě tak napadá... Triss a Tomas,nejmenovali se tak hrdinové Divergence? :)

19.12.2015 17:44:56 | Aiuryreagovat

Oblehání 2 - Pravda Publikoval(a): Lukx | Povídky » Fantasy

Rozhodně v tom pokračuj :)

28.11.2015 02:35:31 | Aiuryreagovat

Obléhání Publikoval(a): Lukx | Povídky » Fantasy

Ahoj :) rozhodně sem vkládej další a další pokračování, nelekni se toho, že se občas nikdo (jakože třeba vůbec nikdo ;) nad Tvým dílkem ani nepozastaví. ;) Jsem též zarytá fanynka fantasy a občas sem něco vložím a abych Tě navnadila k psaní pokračování, pokusím se občas zaskočit a přečíst si Tvé novinky.

Bohužel si myslím, že věk neznalost češtiny neomlouvá :D Je mi taky jen něco kolem dvaceti, ale musím říct, že ten těžký nedostatek čárek (ostatní chyby zatím neřeším) mi v tom textu nadělal docela dobrý maglajs. :D Zkus si to po sobě číst, než to vyšleš do světa ;)

Ale k samotnému příběhu; vůbec to nezní špatně a já si rozhodně další pokračování přečtu :)

28.11.2015 02:31:47 | Aiuryreagovat

Oblehání 2 - Pravda Publikoval(a): Lukx | Povídky » Fantasy

Vzhledem k tomu, že jsou to tvá první díla, nemá cenu být nějak přehnaně kritický. Ostatně, nikdo z nás se nenarodil jako nositel Nobelovy ceny za literaturu (kéž by - a kéž bych to byl zrovna já) Je vidět, že tě psaní očividně baví, ale jen o tom to není. Je dobře, že uznáváš, že čeština není tvoje silná stránka. Lepší by ale bylo, kdybys s tím něco udělal. Dvacet let není moc starý věk k tomu začít psát (nebo se naučit jak správně psát). Já to zkoušel od devatenácti. Je taky dobře, že začínáš kratšími texty a ne jako mnoho jiných hned romány. to by byla prozatím jen ztráta času. Když už nic jiného, tak aspoň poslední odstavec mi ukázal, že máš smysl pro humor. Hodně štěstí

17.11.2015 21:00:01 | samuel44reagovat

Obléhání Publikoval(a): Lukx | Povídky » Fantasy

Nejdražší Lukx, prostě to sem sázej, pokud chceš. Nikoho se na nic neptej a na nic nečekej. Pokud pověsíš další kousek, nebo ne, asi to vyjde na stejno, protože hlavní přínos literu, tedy diskuse s podobně postiženými jedinci, alespoň z téhle kategorie, zdá se, jaksi vyprchal (na BáZních to ale ještě pořád žije). Takže nejspíš budu jediná, kdo se občas ozve, nebo také neozve (všichni víme, že čas a povinnosti jsou relativní). Pokud tedy chceš, myslím, že ti nikdo nemůže poroučet, zda a co máš, nebo nemáš kam pověsit. Za mě ale rozhodně ano, na další případný díl se těším.
K té gramatice a tvému potupnému přiznání roku výroby: ten masakr je odpustitelný tak v osmi, nebo ve dvanácti. Ovšem, každý máme nadání na něco jiného a jak píšeš, ČJ je zlovolný a nemilosrdný jazyk, před kterým se musíme mít všichni na pozoru, s čímž konkrétně já souhlasím. Ale tenhle obor bez něj prostě provozovat nelze, ani čistě zájmově. Takže doufám za tebe, že příště to bude dějově tak dobré, že čtenáře to chytne natolik, že si nevšimne, i kdyby ho po hlavě mlátili velkým ŽV uprostřed slova.
Ještě si neodpustím přidat, že se mi na tobě líbí smysl pro detail a realističnost prostředí. Máš alespoň přibližný přehled o velikosti středověkého města nebo organizaci kampaní, a dokážeš se držet při zemi, čímž si udržuješ spoustu manévrovacího prostoru pro budoucnost, o čemž si myslím, že je opravdu chytré.
Šmankote, tohle drbání hřbetu mi nedělá dobře… Prostě si dělej, co chceš! Tohle není aréna, nebo cvičiště, ale momentálně jen nekonečná step… a pozor na jednorožce.

10.11.2015 17:18:46 | Lada 3reagovat

Obléhání Publikoval(a): Lukx | Povídky » Fantasy

Nejdražší Lukx (budu tě považovat za entitu neurčitého věku a pohlaví, jak si přeješ),
jaká to od tebe roztomilá jednohubka! Půjdu spát příjemně navnaděná a možná se mi bude zdát o zlatém městě, které dokázalo naštvat pět států najednou, možná o tvrdých Y! (Malá nepřátelská rada, protože já nejsem přítel nikoho a ničeho, ČJ nevyjímaje: Platí pravidlo jednoho samečka (ne úplně vždy, ale nebudeme se v tom nimrat), takže přebytečné I je menší zlo než, Y, které je vyhrazeno pro některé nevychované jazykové excesy a sjezdy sufražetek.
Také mi vrtá hlavou, zda žena na hradbách, která se tvého střelce pokusila nakrmit kopím, by mu měla být známá (pokud ne, což je vcelku pochopitelné, protože svět je malý, ale až tak malý asi nebude…), je to možná zbytečně matoucí plevelné slovo.
Poslední co mě tahá za nohu, je jistá útržkovitost. Pokud jsi vybral určité úseky z delšího textu (tak je to sprosťárna), tak je to v pořádku. Pokud ne, myslím si, že někdo, kdo umí psát jako ty (plynulé, čtivé, vtahující) má povinnost stvořit mnohem delší kus textu.
Zab je všechny!

30.10.2015 03:22:58 | Lada 3reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí