Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 2 záznamů. Zobrazuji 1-2.

Zlatý pes Publikoval(a): Dominicek | Povídky » Fantasy

Jako milovník psů si vždycky najdu čas, abych si přečetl povídku o psech, obzvlášť takovou, kde příběh vypráví pes sám. Tudíž ani ta tvoje neunikla mé pozornosti. Podobných příběhů jsou na netu kvanta a tak mě zajímalo, jak ses s tím popral ty. Vzhledem k tomu, že tvoříš očividně delší dílo, je předčasné dělat nějaké závěry, ale nějakou zpětnou vazbu ti tady určitě nechám.
Podobný typ vyprávění má za účel ovlivnit čtenáře především po citové stránce, což se podaří, pokud se čtenář nemusí soustředit na různé chyby v textu (které zde máš).
Protože příběh vypráví zvíře z retrospektivního pohledu, mělo by to mít nějaký řád. V první kapitole neví, co je to člověk, v druhé už jsou pro něj samozřejmé termíny jako kadeřnictví, městečko, peníze, přitom ale nazývá majitelčiny vlasy srstí. Je to matoucí, ale vzhledem k tomu, že jsi očividně začátečník, dají se nad tím zamhouřit oči.
Pro sblížení s psím hrdinou by bylo dobré na začátku uvést jeho jméno, pokud to tedy nemáš v plánu udělat z nějakého důvodu později.
I přes tyto, dejme tomu, výhrady, si ale povídka ode mě tip určitě zaslouží.

17.11.2015 21:35:00 | samuel44reagovat

Zlatý pes Publikoval(a): Dominicek | Povídky » Fantasy

tak jsem zvědavá na pokračování, tyhle zlaté psy mám dva... :-)

04.11.2015 14:05:29 | zelená vílareagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí