Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 2 záznamů. Zobrazuji 1-2.

Stopař Publikoval(a): Hrynn | Povídky » Fantasy

Je to dost těžkopádné a plné balastních informací, které to chce vyházet, protože překážejí příběhu. Píšeš, že jsi dosud působil jen jako vypravěč. Dokážeš si představit, že bys vyprávěl příběh tak, jak jsi ho napsal? Nemluvím o střídání časových rovin, to je v pořádku. Ale to věčné vsouvání popisných pasáží.
Například bych totálně vyhodil hned první odstavec. Nic čtenářovi nedává. Mnohem lepší začátek příběhu je: Boengal se zastavil a sledoval krajinu. (začátek druhého odstavce).
Opakují se ti slova a mnohá vyjádření jsou krkolomná. Chce to vypilovat přístup k tvorbě textu, je příliš jednoduchý. Řekl bych, že jsi dostal nápad, napsal povídku, zkontroloval v textu pravopisné chyby a pak to sem vložil. Je to tak?

11.07.2019 13:15:46 | Lebkoslavreagovat

Stopař Publikoval(a): Hrynn | Povídky » Fantasy

Námět, stavba, slovní květnatost a popisnost příběhu na vysoké, možná i profesionální úrovni. Jen v první polovině logické retrospektivní členění "minula" a "současna" řešené "italikou", v druhé polovině jen jako odstavce. Děj má vše, lyricko-romantickou linku, napětí a drsnost ve střední části a konec, který sevře duši. Snad proto autor v anotaci v příčestí činném napsal "y" aby se čtenář připravil na opravdu tvrdé rozuzlení. Čímž dávám pro autora bombastickou jedničku, se souhlasným medvědím mručením.

27.03.2019 16:21:14 | reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí