Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 4 záznamů. Zobrazuji 1-4.

Matka Publikoval(a): Desart | Povídky » Smutné

Na svůj věk máš velmi dobrý sloh. Je to ale právě jen sloh. Pokud chceš psát povídky, zapomeň skoro na všechno, co vám o slohu říkali ve škole a zkus psát, jak to cítíš. Zejména, jde-li o velice silné a citlivé téma, jako je smrt tak mladé maminky, mělo by ti to tryskat z duše a neměl by ses tolik podřizovat věcnému líčení a zásadám slohu. O co jde, ti vysvětlím na jedné větě z tvé povídky. Napsal jsi: "Byla to doopravdy výjimečná žena." Pro tebe samozřejmě ano, vždyť donedávna představovala vlastně skoro celý tvůj svět. Jenže to je až na výjimky maminka pro každého. Objektivně to ovšem nejsi schopen posoudit, už kvůli tomu, že žiješ teprve chvíli a neznáš moc lidí. Jenže to ani není potřeba. Nemusíš přece nikoho přesvědčovat o její výjimečnosti. Prostě napiš, čím pro tebe byla. Něco opravdu z tebe čtu až v úplně posledním odstavci. Takhle jsi měl napsat celý text. Nezlob se na mě za příkrou kritiku, ale myslím, že dobře míněná kritika je lepší než mazání medu kolem úst. Každopádně pokračuj v psaní.

10.12.2021 09:11:59 | kvajreagovat

Matka Publikoval(a): Desart | Povídky » Smutné

Moc oslovilo. Moc krásně napsáno. Za toto moc objímám.

10.12.2021 06:11:38 | mkinkareagovat

Matka Publikoval(a): Desart | Povídky » Smutné

ahoj, Desarte, ať se Ti na literu líbí. moc ráda jsem si přečetla o Tvé mamince. láskyplné vyznání. ST :-))

10.12.2021 03:45:15 | Iva Husárkováreagovat

Matka Publikoval(a): Desart | Povídky » Smutné

Vítám Tě tady na Literu a musím napsat,že Tvé vyznání mě velmi dojalo a slzičky jsem měla v očích.Tvá maminka Tě určitě,,vidí" a ví,že ji miluješ.
Máš pěkný sloh a tím i vynikne celý Tvůj příběh.
Velmi pěkné a dojemné.
Soucítím s Tebou,neboť mně maminka umřela v 55 letech.Tiše a nečekaně. I když jsem už babičkou dvou vnoučků,stále mi chybí.
Pěkný večer.

09.12.2021 23:03:31 | Jarunkareagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí