Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 5 záznamů. Zobrazuji 1-5.

Ztraceni ve tmě V. Publikoval(a): JainaX | Povídky » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Tak posledni dil malicko slabsi nez dily predchozi. Z meho pohledu tam chybel nejaky prehled/organizovanost (napriklad me hodne zmatlo to, jak se Jaina najednou objevila uprostred Jacobovy skupiny, nez mi doslo ze to byl pravdepodobne preklep) + hodne me mrzelo, ze se tam najednou objevily nejake zahady (denik, dva zahadni muzi, zahadne prisery, atd...) a nakonec nebyla vyresena a konec byl pevne uzavren, neboli uz ani neni nejaka sance, ze by byly tyhle otazky zodpovezeny v nejakem pokracovani. Celkove to budi dojem, jako by posledni dil byl mixem 3-5 dalsich dilu, jenom nezbyl cas/vule na jejich dokonceni.
Kazdopadne celou serii jsem si naramne uzil a celkove bych ji hodnotil asi tak 7/10.

07.08.2012 14:57:10 | Riell256reagovat

Ztraceni ve tmě III. Publikoval(a): JainaX | Povídky » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Ahoj pane, trvalo mi to dost dlouho, ale eventuelne jsem na tebe zase narazil (pokud si me pamatujes). A stejne jako predtim ti zatleskam za hezkou povidku a reknu ze se tesim, az si prectu dalsi dil :).

06.08.2012 15:17:36 | Riell256reagovat

Rozkvět a pokrok, aneb otroci elektřiny Publikoval(a): JainaX | Úvahy » Filozofické

tak první dojem je, že to je strašně dlouhý. :-)
Zhruba, velice zhruba bych řekl, že tvoje úvaha je vpodstatě o zneužití moci a o ovládání jedné skupiny lidí jinou. (snad až na ten facebook, kde ti vadí to, co tam lidé píšou, jak se tam chovají, takže tam ti vadí lidské jako takové).
Elektronika, moderní komunikace je jenom médiem této lidské interakce. Kdybys žil v dobách bez internetu asi by ti vadilo, co píšou v novinách a co se povídá v hospodě.

Ale bejt učitelem, tak jsem docela rád za takovej text. Kdybys tam němel moc chyb, tak ti dám asi jedničku. (ale nejsem češtinář :) A o těch hackerech jsem nevěděl prakticky nic. :)

21.03.2012 16:54:26 | ewonreagovat

Ztraceni ve tmě IV. Publikoval(a): JainaX | Povídky » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Dany, prostě the best

05.09.2010 09:58:00 | Catellareagovat

Ztraceni ve tmě Publikoval(a): JainaX | Povídky » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Tak predevsim vitej na literu, at se ti tu libi. Povidka to neni spatna pokud je to prvotinka.. Pripomina mi to X - files a v te kombinaci s Max Paynem.. :) Nektere sceny by sly malinko doladit, ale to prijde samo.. davam tip ;)

23.11.2009 20:24:00 | Nergalreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí