Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 4 záznamů. Zobrazuji 1-4.

Love Story Publikoval(a): Andy_xD | Povídky » Romantické

viac ako poviedku mi to pripomínalo denníkové zápisy. žiadna estetická funkcia, či výrazové prostriedky, kopa štylistických chýb, nerozvedený príbeh, nízka dávka napätia...(o gramatike hovoriť nejdem, predsa len, som Slovenka, neodvažujem sa hodnotiť českú gramatiku :) Chcelo by to viac opisov, vycibrenejší štýl a veľa iných vecí. Čo sa obsahu týka, sex v štrnástich ti zhltnem, poznám takých viac a možno sa to aj stať mohlo, ale čo tam po tom, keď to celé vôbec nevyznie ako poviedka...

25.02.2012 22:51:56 | Syalareagovat

Love Story Publikoval(a): Andy_xD | Povídky » Romantické

Po přečtení tohoto " románku " jsem se jen uculila. Promiň, ale moc ti ot nebaštím, že tohle si prožila a že se tohle stalo. Už jen proto, že tě chtěl kluk s autem v tvých 14 letěch ,to mi přijde spíše jako dětská fantazie.

01.10.2011 13:45:00 | BeatrisCollinsreagovat

Love Story Publikoval(a): Andy_xD | Povídky » Romantické

Hned v anotaci máš chybu - milsotný to asi být nemá a máš tam i pár dalších překlepů (opaltím - oplatím):)
přímá řeč je mnohem přehlednější když je každá nová řeč na novém řádku a rozhodně bez dvojteček. Pozor taky na interpunkci (pozdravim - ne, pozdravím - ano). Za každou tečkou, čárkou apodob. se dělá mezera (odborně tomu říkáme norma, ale to je vedlejší.)A občas máš chyby i ve slohu samotném. To by k chybám bylo asi vše, y/i ti bohužel nezkritizuju, protože s nimi sama bojuji. :)
Taky mě trochu nesedí věk hlavní hrdinky příběhu, na to aby pila a měla s někým pohlavní styk je příliš mladá. Ale dejme tomu, i to se děje.

28.09.2011 22:00:00 | Wínqareagovat

Love Story Publikoval(a): Andy_xD | Povídky » Romantické

Tento příběh se skutečně stal? Přestože je dané slečně 14 let? ...asi jsem staromódní nebo nevím, ale hlava mi to nebere...jsem malinko znechucená..Omlouvám se

27.09.2011 22:52:00 | Kohaireagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí