Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Probreme se! Publikoval(a): zoe | Úvahy » Politické

A když jim tedy máme tolik pomáhat tak proč se nechovají civilizovaně a slušně? Od čeho jsou ambasády? A poradíte mi tedy,když by jsem se dostala do konkrétní situace jako žena z Německa, které vzali z náruče dítě a před ní ho zabili o poté i jí, jak by jsem se v takové situaci měla chovat? Jen je nechat ať mi klidně zabijí dceru a pak se chvilku nechávat znásilňovat se zlomenýma nohama a u toho si říkat "Chudáčci, vždyť oni potřebují pomoct?!???"

30.06.2015 17:05:35 | zoereagovat

Probreme se! Publikoval(a): zoe | Úvahy » Politické

Zřejmě máme každý jiný názor, já vidím situaci z pohledu matky a ženy. Samoživitelkou jsem právě z toho důvodu, že jsem odmítala další a další znásilňování a stát jakkoliv nevyužívám, žádné příspěvky nepobírám, pouze ten rodičovský na který má právo každý rodič. Opravdu je běžné se dočítat o useknutých hlavách dívek? Ano, kriminalita u nás už je tak dost velká na to, abychom jí podporovali ještě do daleko větších a extremnějších nárůstů!

30.06.2015 16:59:31 | zoereagovat

Probreme se! Publikoval(a): zoe | Úvahy » Politické

Tak jinak, jsem na mateřské dovolené, jako samoživitelka, tak moc dobře vím, jak náš sociální systém funguje. Normální člověk nedosáhne na nic, vypočítaví lidé ANO. Když tedy opomeneme válku jako takovou a budeme mluvit jen o té v kongresu, pak budu patřit mezi ty, kteří strach mít nemusí. Ale poukážeme-li na fakta, jako byl například incident v Miláně, kde chtěl průvodčí vidět pouhou jízdenku a přišel o ruku, nebo jak si nějaký z přistěhovalců dokazoval svou mužnost tím, že vyrval novorozenci zaživa srdce přímo z těla (Německo před třemi týdny), nebo pro další příklad třináctiletá dívka před křesťanským oltářem s oddělenou hlavou od těla? Ať si tu bydlí, pracují, ale se slušným a normálním chováním. Mám devítiměsíční dceru, v jejich zemích a kulturách je zcela normální takto malou holčičku obětovat, nebo znásilnit jen pro to, že se pak cítí muž asi jako víc CHLAP. Mě osobně to normální nepřipadá a nebojím se vyjádřit svůj nesouhlas. Jestliže to bude dál pokračovat, Evropa se vzbouří a nastane rozruch.

30.06.2015 09:14:35 | zoereagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí