Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Milý Same... Publikoval(a): Klára Němcová | Ostatní » Smutné

Jak jsem to tu našla? Dívala jsem se na tvoje stránky, kam dáváš svoje kresby, malby. A byl tam u toho text, u kterého jsem si původně myslela, že je z nějaké knížky, tak jsem si to zadala do vyhledávače a našlo mi to tuhle stránku ;)Já ti o něm nebudu brát iluze, na to si musíš přijít sama. Stejně tak, jako jsem si na to přišla sama já. Jsi ještě moc mladá a taky zamilovaná, abys pochopila, o co mi jde. Víc ti k tomu nemám co říct.

25.07.2016 12:49:50 | Peťule21reagovat

Milý Same... Publikoval(a): Klára Němcová | Ostatní » Smutné

Nemáš zač Klárko, ale přece jenom zkus se nad tím vším pořádně zamyslet. Já chápu a myslím si, že i znám tvoje pocity ohledně toho všeho. Je to fajn kluk, je chytrej, zábavnej, milej, pozornej, ale není normální, když ti říká, co můžeš a co nesmíš, viz. povídání si se mnou. On si myslí, že bych ti psala, že je špatnej a zlej, nepsala. Musíš sama poznat, co to je za člověka. Přece nedáš na názor holky, kterou ani neznáš. Psala jsem mu, že jsi opravdu talentovaná. Jediné, co on mi napsal bylo, ať vás nechám žít v klidu a míru. Nezlob se na mě, ale podle mě je paranoidní, on si myslí, že vám chci nějak uškodit. Nemám na tom sebemenší zájem. Tak si to nemysli aspoň ty, prosím. Měj se hezky a když budeš chtít, tak napiš :) ahoj

24.07.2016 11:48:27 | Peťule21reagovat

Milý Same... Publikoval(a): Klára Němcová | Ostatní » Smutné

ahoj Klárko, netušila jsem, že jsi tak talentovaná a kromě kreslení umíš i tak krásně psát. Četla jsem všechny tři úvahy, které tu máš a i některé básničky, ale tohle mě opravdu dostalo! Jsi dobrá! A nejspíš tuším, komu tento dopis patří a že jeho jméno začíná také na S, ale Sam to není. Z celého srdce Vám přeju, abyste všechny překážky překonali, ať už je to dálka mezi vámi nebo cokoliv jiného.

15.07.2016 18:01:31 | Peťule21reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí