Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Vlhký kopeček Publikoval(a): literární odpad aneb hodiny chemie | Povídky » Sex, erotika

Skvost... velice se mi líbí váš pokus o figuru- antitezi. Líbilo se mi, jak jste dokázaly vyvrátit původní motiv a nahradit ho... tím, čím nahrazen byl.
I když pochybuji, že to byl vás původní záměr... (Y)

05.11.2016 03:03:02 | DJ SSreagovat

Jirkovy lapálie aneb prohlídka babčiných dutin Publikoval(a): literární odpad aneb hodiny chemie | Povídky » Sex, erotika

Lidi, čtete-li to ve 2:44, při sklence dobrého moku, za tónů "Tchaikovsky : Swan Lake Suite" vaše povídka je velice, ale velice, superkalifragilistikexpialidózní. Nehodlám číst, ani reagovat na komentáře těch ostatních exotů, samozvaných odborníků na tento žánr, nicméně můj názor na vaše dílo je takový, že zabíháte až do oblasti tzv. "Cringe" ve kterém se hranice "shitpostingu" nekladou. Pokud to vezmeme z tohoto hlediska, myslím, že toto dílo dost povedený "Cringe".
Jen tak dále. Já vám sice až do dalšího takovéhoto stavu asi už žádný komentář (krom těch, co ještě dneska stihnu) nenapíši, leč věste, že vám velice fandím a stojím za vámi (y).

-keep calm and carry a towel-

05.11.2016 02:54:45 | DJ SSreagovat

Postava, kterou každý zná. Publikoval(a): Ozymandias | Povídky » Ze života

Velice procítěné...
Při čtení této povídky mi běhal mráz po zádech a to ne pro to, že jsem v cizím domě jediný vzůru, je čtvrt na tři v noci a do pozadí mi hraje " Saint-Saëns: Danse Macabre"...
Příteli, tvoje povídka je již na první pohled afektována tvým vlastním osudem, že je tak chorobně realisticky-naturalistická, až člověku tuhne krev.(né vážně, sedím tady a cítím jak mi tuhne krev pomozte mi...)
Máš veliký potenciál... né jenom na depresivní povídky, pro své přátele musíš být nenahraditelný článek, pro který by si nejspíš jen těžko našli jakoukoli náhradu.

Těším se na další příspěvěk! -Pohád Kář (Y)

-Keep calm and carry a towel-

05.11.2016 02:31:51 | DJ SSreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí