Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 18 záznamů. Zobrazuji 1-15.

Jak ošálit Vesmír? Publikoval(a): Blanka | Úvahy » Příroda

Ono je to bohužel ještě trošku jinak. Reakce jsou podvědomé, neznám člověka, který by silné emoce dokázal ovládnout. Když se mu v životě něco ošklivého stane, možná se zastaví a čumí, ale myšlenkové pochody jsou také vysílanou energií. Můžeme ovládat své myšlenkové pochody, které jsou pod vlivem pozitivních emocí, ale to nebylo tématem, o kterém jsem svůj článek psala. Já jsem psala o negativních emocích na základě špatné zkušenosti.

05.08.2022 21:15:51 | Blankareagovat

Mají něco společného Titanic a pomáčená Lucerna v Praze? Publikoval(a): Blanka | Ostatní » Ostatní

Ahoj, děkuji za reakci a jenom bych přidala, že každý může psát o všem, co zná, v tom ti nikdo nebrání. Já jsem napsala o Titaniku a jestli očekávám reakci, tak protože se psaním začínám,jestli je to čtivé a nebo jestli bych to měla nějak upravit. Jestli tě to téma nezajímá a máš pocit, že bych se nad ním neměla pozastavovat, že bych měla psát o něčem jiném, tak to je už v mé kompetenci a o tom rozhoduji já sama. Takové rady opravdu nepotřebuji.

13.01.2021 01:04:27 | Blankareagovat

Jak ošálit Vesmír? Publikoval(a): Blanka | Úvahy » Příroda

Ty nejspíš nerozumíš češtině, protože já jsem JENOM popsala problém, ale i výsledek- Popsala jsem. jak na problém, ke kterému jsem logickou cestou došla.

21.12.2020 20:42:56 | Blankareagovat

Jak ošálit Vesmír? Publikoval(a): Blanka | Úvahy » Příroda

Jestli nechci, aby se mi vracelo to negativní, o čem přemýšlím či o čem píši, musím přemýšlet o pozitovních věcech a situacích. Zlo není NIC, co by něco mohlo chtít či nechtít. Zlo je situace, která v člověku budí nešťastné až bolestivé emoce a ty se uklidní, až když se člověk dostane do příjemného situace. Takže zlo se nemusí sytit a ničím ho nenasytíš, to pouze je slovní obrat. Zlá situace se může uklidnit situací příjemnou a to platí i obráceně. Slovní obrat se nedá zaměňovat za skutečnost. Čeština je květnatá, ale fakta se vyjadřují pouze slovy, která k vyjádření skutečnosti patří.

19.12.2020 13:01:59 | Blankareagovat

Jak ošálit Vesmír? Publikoval(a): Blanka | Úvahy » Příroda

To je sice hezké, jak to píšeš, ale já mám své vlastní myšlenkové pochody, svůj život, životy mých dětí a navíc jsou to teď i životy hrdinů mého příběhu. Jejich myšlenkové pochody, jejich dobrý či krizový den není bilologický stroj. To je součást mě samé. Dělám chyby v přemýšlení, mnohdy i ve slovech, nejsem dokonalá, na to jsem moc člověk a navíc silně citlivá a emotivní ženská :-D. To, co je nejsilnější, strach je vždycky silnější než touha, se v auře nebo-li v tom, co vyzařuji, odráží nejsilněji. A to potřebuji korigovat. A to s tím kafem, to že mi občas někdo i udělá kafe, je fajn, ale to mě netrápí. Chci psát o všem možném i nemožné, a nechci mít energetické návraty jako paní Monyová. A proto musím natrénovat ochranu. Není to ochrana mého těla, mého bytu. To umím, ale to, co jsem popisovala v textu je rok a půl stará, spíš nová záležitost a na to musím jinak. Právě tak, aby se mi to negativní o čem chci psát a tak o tom přemýšlím a posléze i píši, nevracelo. Díky za to, že se kontaktuješ. Je vidět, že můj článek je podnětný a to je pro mne výzva. Děkuji ještě jednou. A ještě poznámka k tomu, jak jsi psal, že protiklady se přitahují. To, čeho se člověk bojí, to bývá protikladem toho, co vlastně chce. V auře se najde všechno, toto téma se nedá paušalizovat. Blanka

17.12.2020 11:04:07 | Blankareagovat

Lásko moje ..... Publikoval(a): Blanka | Básně » Láska

Korytko, zde v této básni není nic konkrétního, jestli v textu vidíte porno, já jsem ho tam nevepsala a také ho tam nevidím. Na co jste u čtení myslel???

06.04.2019 09:53:15 | Blankareagovat

Namaluji tebe . . . Publikoval(a): Blanka | Básně » Láska

Děkuji ...

06.04.2019 09:50:55 | Blankareagovat

Co tě neskolí, to tě posílí. Publikoval(a): Blanka | Úvahy » Ze života

Čeština je neuvěřitelně květnatý jazyk a i takto, jak jsi to psal to lze pochopit. Znalec věci se k tomu textu staví jinak. Věř, že když tě někdo začne napadat, je arogantní, zlý a nenávistný, řve jako tur ty své bolesti do okolí, tak nikdy nestojí o rady. Jsou to lidé, kteří mají jenom svou pravdu, nestojí o rady druhých.Jejich jediným cílem bývá druhého ničit a zničit.Oni vlastně se svým problémy nechtějí nic dělat, chtějí jenom posluchače své sebelítosti, chtějí být litováni. A k těm svým bolískám hledjí viníka. Oni nechtějí začít problémy řešit a už vůbec ne od sebe. Oni nehledají pravou příčinu problémů. Proč mají rozedrané nitro. A pokud se s takovou osobou pustíš do křížku, začneš ji odporovat a radit, bude její zloba narůstat. Ale pokud ji vyslechceš, byť jenom na povrch, protože nejsi profesionální terapuet, kterého nevyhledala, je opravdu nejlepší neodporovat, do jejího hovoru nevstupovat, usmát se a pak v tichosti odejít. Tím ji pomůžeš nejvíc. Protože tím má alespoň pocit, že ji někdo vyslechl.
Pokud by chtěl někdo pomoc či radu, nebude rozzuřený, arogantní, agresívní, nebude hledat chyby v druhém člověku, nebude ho napadat, ale zavolá či přijde a řekne byť třeba vztekle: ,,tak co s tou mou situací? Co radíš?'' Ale vztek má takový člověk jenom sám na sebe! A je natolik moudrý, že hledá řešení!

25.02.2019 13:22:13 | Blankareagovat

Co tě neskolí, to tě posílí. Publikoval(a): Blanka | Úvahy » Ze života

Kéž by to tak bylo...

24.02.2019 22:44:26 | Blankareagovat

Namaluji tebe . . . Publikoval(a): Blanka | Básně » Láska

Roso ..... i já tebe :-) ...

04.08.2018 13:03:44 | Blankareagovat

Namaluji tebe . . . Publikoval(a): Blanka | Básně » Láska

Moc děkuji.

03.08.2018 23:18:31 | Blankareagovat

Namaluji tebe . . . Publikoval(a): Blanka | Básně » Láska

Děkuji

03.08.2018 23:18:14 | Blankareagovat

Namaluji tebe . . . Publikoval(a): Blanka | Básně » Láska

:-D

23.07.2018 15:02:15 | Blankareagovat

Sex se sousedy Publikoval(a): Blanka | Povídky » Sex, erotika

Mě se komentáře nikdy nedotýkají, protože každé písmenko či slovíčko vnímám jako výzvu. A to je k nezaplacení. A jestli někdo povídku nedočetl, tak o něm jsem nepsala. Ale o těch, kteří se mi ozvali.

16.07.2018 18:50:12 | Blankareagovat

Sex se sousedy Publikoval(a): Blanka | Povídky » Sex, erotika

Děkuji za tvé postřehy, rady a připomínky, s psaním začínám. Toto je má druhá povídka v mém docela dlouhém životě. Celý život miluji knížky a nemám ráda dlouhé věty některých spisovatelů, kteří neumí či nechtějí jednoduchou situaci vyjádřit jasnými a výstižnými slovy. Takové statě v knížkách přeskakuji. Nejsem nejmladší, nepotřebuji rady, vím co je dobře a co špatně, jak se má člověk chovat, aby to od Vesmíru nedostal zpět. Více jak dvacet let jsem vizionářkou a terapeutkou, pracuji s lidskou psychikou a energetické toky, kterými si člověk pomáhá či ubližuje, doslova a do písmene vidím. A proto mám takových příběhů plné kapsy. Touhu či nápad napsat nějaké příběhy a dodat jim nesmrtelnost v sobě nosím několik let. A jestli někoho tento příběh napsaný mým způsobem vyprovokuje k takovému dlouhému a podrobnému komentáři, dotkl se jeho vnitřního emocionálního světa. A to je základem každého psaní. Pokud chce čtenář dočíst řádky, pokud ho zajímá pokračování příběhu a po prvních řádcích text neodloží a nebo neuteče k dalšímu, je to známka že je napsaný při nejmenším čtivě. A co je nejzvláštnější, že na tuto povídku mám ty nejrozporuplnější názory. Jednomu se líbí hodně, druhého provokuje, třetí mi tvrdí, že svůj talent nemám plýtvat v povídkách, protože psát se nikdy nenaučím. Každý to však dočetl do konce. A pro mne jako absolutního začátečníka v psaní je to vyznamenání. Baví mě to a proto za postřehy, podnětné poznámky či kritiku děkuji všem :-)

16.07.2018 01:39:13 | Blankareagovat

Stránky: 1 [2]
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí