Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Výměnný pobyt 21. díl Publikoval(a): Trouble | Romány » Romantické

Ahoj, vidím, že tu ještě není žádný komentář, na který určitě čekáš, tak já ti jeden poskytnu.
Pokud můžu zhodnotit román jako takový a nejen tuhle část, tak tohle je jediný kus, kde jsem fakt čekala na každý díl a s chutí si ho přečetla. I když nejsem literární kritik, tak některé pasáže byly prostě úžasné. Není to tuctový románek plný sladkých slovíček a vyznání lásky. V tomhle je podle mě něco víc. Líbí se mi, jak hlavní hrdinka přemýšlí, vlastně celá postava je mi hodně sympatická a dá se říct, že i blízká. Upřímně si nedovedu představit, co bude v závěrečném dílu.
Takže co ještě dodat...vlatně je jedna věc, nad kterou přemýšlím snad od první části - je to celé jen smyšlené, nebo tam jsou opravdu zážitky z vlastní zkušenosti?
Díky za případnou odpověď:)
To je prozatím vše, ale předpokládám, že k poslednímu dílu taky něco připíšu. Ale je to opravdu dobrý kus - z pohledu laika - čtenáře.

12.07.2008 23:02:00 | Lillousreagovat

O tasemnici Tasemnici Publikoval(a): Tessap | Povídky » Humor

Tohle bych možná dala i do pohádek - každopádně se mi to moc líbí:) Nevím, pokud jsem něco přehlídla, ale zdá se, že dílo je bez jazykových prohřešků. Jenže jsem laik, takže můj názor nic moc neznamená. Ale líbit se mi může:)

11.11.2007 20:41:00 | Lillousreagovat

Nezapomenutelná akce Publikoval(a): Dawee | Povídky » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Jenom by mě zajímalo, jak vrah dokázal tak rychle zabít a stáhnout z kůže čtyři lidi? Nebo nevím, jaká byla časové prodleva, ale působilo na mě, že je to všechno hodně uspěchané. Potom bych možná trochu doladila konec a celkově si vyhrála s vyprávěním děje - a bylo by to fajn;)

22.10.2007 00:12:00 | Lillousreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí