Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Sluncem zalitá smrt Publikoval(a): Puck | Povídky » Ostatní

Tak tohle mě opravdu zaujalo - neznám moc lidí, kteří by psali na podobné téma, proto si těch, kteří ano, o to víc vážím :) Bylo to zajímavě napsaný, moc hezky se mi to četlo a je vidět, že se o to vážně zajímáš :) Vážně super. A jinak děkuju za chválu mé povídky ( Oheň a voda, o těch homosexuálech ), moc to pro mě znamená :) Možná je to divné, ale ačkoliv jsem je to o dvou klucích, moc dobře se mi to psalo :-) Ještě jednou děkuju :)

30.08.2008 13:53:00 | xxTlouiereagovat

Vlci Publikoval(a): Evil Queen | Povídky » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

To je moc povedené, přijde mi to hodně zajímavý :) Taky mě nikdy nenapadlo inspirovat se ve svých snech ... Vážně moc pěkný :-) Jinak díky za chválu mé povídky ( Pouto ) a máš pravdu, námět nebyl nijak originální, ale já se o to ani nesnažila. Byla to spíš taková oddechovka, která mě napadla. Navíc to bylo Fanfiction na určité anime a to zrovna k tomu sedělo. Ale díky, chvála mě vždycky potěší :)

10.08.2008 19:25:00 | xxTlouiereagovat

Uvězněná .... Publikoval(a): xxTlouie | Povídky » Historické

Dík za připomínku, ale zrovna za tuhle informaci neručím a tudíž klidně připouštím, že to může být pravda, žádná dějepisářka nejsem a ani se o historii živě nezajímám :) Těhle pár vět jsem opsala ze svoji učebnici dějepisu, protože jsme v té povídce měli mít nějaká historická fakta a mě to přišlo docela dobrý, dát tam přímo úryvek z knížky ... Ale jinak jsem všechno vymýšlela sama ... Jenom jsem to chtěla říct, o nic nejde :-)

04.04.2007 19:41:00 | xxTlouiereagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí