Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 6 záznamů. Zobrazuji 1-6.

Acheron Publikoval(a): Alaric | Povídky » Fantasy

Sarazin Faestred: Buďte bez obav, dočkáte se. Teď jsem zrovna marodnej, takže nemám moc náladu vylejzat z pelechu, ale smolím... A až to dosmolím, tak to šoupnu sem. ;)

26.06.2008 22:26:00 | Alaricreagovat

Acheron Publikoval(a): Alaric | Povídky » Fantasy

Anubiz: Conana jsem viděl jen film - knížku jsem nečetl. A z tohodle příběhu nevycházím. povídka dostala jméno podle konce - tedy... podle konce v ní zmiňovaného města. :) Ale to bych prozradil už příliš. :) Na tohle si budete muset počkat... ;)

22.06.2008 23:45:00 | Alaricreagovat

Acheron Publikoval(a): Alaric | Povídky » Fantasy

Auril omlouvám se, že jsem zaměnil pořadí. O:-) Tvůj komentář mě rozhodně nijak urazit nemohl. Neboť jak sám říkáš, žádal jsem o něj.
Mluvíš o detailech... a zrovna teď přemýšlím, kde by se jaký hodil. Pokud narážíš třebas na popis Dareka a tak nějak zapomenutý obraz našeho čaroděje, přiznávám že tohle jsem opoměl. Jistojistě to napravím. Navíc ale... zdá se mi to tak záhadnější. Co je na tom pravdy nevím. Možná jen moje představa.
K přímé řeči na nový řádek. Je pravdou že příspěvek by byl přehlednější, ale mě samotnému by to kazilo pocit jekés takés úhlednosti. Něco s tím provedem... Co? No přidáme ten to říká tomuhle. Při nejhorším. :)

17.06.2008 18:27:00 | Alaricreagovat

Acheron Publikoval(a): Alaric | Povídky » Fantasy

Páni, ako nezvyklo veľa komentov...ale k veci.
Zdá sa mi to, alebo máme zlého čarodeja a dobrého hrdinu? Ak budeš pokračovať, skús sa vyhnúť šablónam. Ak vieš čo tým myslím.
Za druhé, ak budeš pokračovať, skús napísať aj niečo iné ako boj a akciu. Napríklad čo sa jednému z nich honí hlavou, dáka spomienka na ich spoločnú minulosť a tak

Sarazin Faestred: Neboj se, nejedu podle žádné šablony, ikdyž by se to tak mohlo zdát. Nicméně zlý čaroděj i onen kladný hrdina jsou opravdu postavyčky, které tam vystupují ;) Absence myšlenek je zcela záměrná - když by si stál proti nepříteli s úmyslem ho zabít, těžko budeš přemýšlet nad tím, co jste předtím zažili.

Jinak jsem rád, za další komentáře k dílku.

17.06.2008 18:21:00 | Alaricreagovat

Acheron Publikoval(a): Alaric | Povídky » Fantasy

Syala: K tomu jménu... Tohle bude opravdu jen náhoda. Přiznám se, že jsem tu registrovaný od včerejška (tedy... možná od dnes od brzkého rána cca 1 hodina ráno) a ještě jsem nestačil přečíst příliš mnoho povídek. Vlastně jsem využil překliku kamarádky, co mi hodila tuhle stránku a drobet jsem jí proklepnul.

15.06.2008 14:43:00 | Alaricreagovat

Acheron Publikoval(a): Alaric | Povídky » Fantasy

Tak lidičkové... Pusťte se do mě. Jsem zvědavý na Váš komentář k tomuhle dílku. Píšu docela rád a měl bych ohromnou radost, kdyby se tady objevila nějaká ta kritika. Ať kdyžtak vím na čem bych měl zapracovat, co vylepšit a hlavně... jestli stojíte o pokračování. O:-)

S pozdravem Alaric

15.06.2008 14:34:00 | Alaricreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí