Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 1 záznamů. Zobrazuji 1-1.

Proč stále protest proti pomníku Michaela Jacksona??? Publikoval(a): Angie | Úvahy » Ze života

...Proč stále protest proti ...
Připojím se nejprve odkazem na zde uveřejněnou a velice citlivě napsanou úvahu ze dne 10.7.2010.

Cituji:

Michael Jackson
Luca Steavens Úvahy
Anotace: Je to hodně stará věc, moje reakce na jeho smrt...
... Skládám vám poklonu pane Jacksone. Svět už nebude takový, jaký býval. 25. Června 2009 zemřela hudba

To jen na připomenutí toho, že na internetové stránky i další autoři přidávají inteligentní příspěvky, které nepůsobí jako výkřiky do tmy, ale chovají se korektně a mají hlavu a patu.

25.června 2009 nezemřela pouze moderní popová hudba ale hlavně a především Člověk, který, ač zůstal mnohými nepochopen a pošpiněn, se dál dával celému světu a nezanevřel na charitativní projekty a pomoc potřebným. Není na místě argumentovat proti umístění sochy MJ na Letné bulvárním stylem, který je nakažlivý a velmi zavádějící. Jistě, je mnoho lidí, kteří hudbu MJ neposlouchali, je mnoho lidí, kteří uvěřili tomu, co o něm občas napsal tehdejší předrevoluční tisk a následně pak postupně se vyvíjející bulvár. Je opravdu mnoho lidí, kteří se o MJ jako osobu vůbec nezajímali a proto nevědí, jak konkrétně přispěl a jak podporoval charitu. Na charitu pamatoval i ve své závěti ...
Důvod, abychom Michaela Jacksona neuctili postavením sochy přece nemůže být fakt, že Michael Jackson nebyl Čech a že u nás vystupoval pouze jednou. Důvod proti jeho soše nemůže a ani nesmí být ten, že žil extravagantním životem.
Socha MJ je tvořena ze soukromých prostředků jeho fanoušků a těch, kteří pochopili kdo byl pan Michael Jackson a čím se zasloužil o lepší přítomnost i budoucnost mnoha lidí a dětí po celém světě. Tato socha je poděkováním jeho osobě za lidskost a lásku, kterou byl schopen šířit nejen svojí hudbou.
Prosím,vy, kteří jste proti uctění památky Michaela Jacksona vztyčením sochy na Letné, přestaňte plivat špínu a zkuste se zamyslet nad tím, jak velký význam má socha nejen pro jeho fanoušky ale i pro ty, kteří prostřednictvím hudby MJ shledávají svět lepším místem na Zemi a jsou ochotni se pro naši budoucnost i osobně angažovat.
Angie, děkuji za citlivou reakci na podporu vztyčení sochy ...

26.07.2010 21:35:00 | speed demonreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí