sere temně pa, nelitere

sere temně pa, nelitere

stop dej přednost v jízdě
a mezi stropem z větví a trávou
urvaný víko popelnice
kurva poď si na mě lehnout
je už zima a svíček na dortu je každým rokem nějak víc
poď ty pičo zakřičíme si
ano
z plných plic
jsme jenom hmota cáry a kusy masa
a nikdy nebudeme víc
Autor CoT, 02.12.2016
Přečteno 577x
Tipy 5
Poslední tipující: Megan, Romana Šamanka Ladyloba, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ostří břitvy na jazyku to je síla

03.12.2016 22:04:12 | klaun

máš hrubku v názvu a chybí ti interpunkce
sere temNě, pa, nelitere

02.12.2016 23:03:13 | hanele m.

neopatrně neopraveno

02.12.2016 23:09:33 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí