Republikán Zábranský a Větrné mlýny

Republikán Zábranský a Větrné mlýny

Anotace: rádio wave Vás baví a informuje

Na radiu Wave
právě hodnotí
poslední knihu
REPUBLIKA
od Davida Zábranského
- je roztomilé,
jak moc neví,
jak to mají uchopit.
De facto sluníčkář
si dělá srandu ze sluníčkářů a sukničkářů, 
(omlouváme se Davidovi za zjednodušení),
paroduje pokrytectví Respektu a Deníku N,
paroduje Fridays for Futures,
jo kdyby to napsal
Hampl , Klaus de Sade  nebo Volfová ,
to by vedeli jak na to,
ale takhle...
Na závěr mladé ostré tužky
se uchýlili
k meatfoře ( metafora, to je maso)
že je to ,
jako by to napsal
naštvanější a starší
Jaroslav Rudiš
no budiž...
Prý to napsal autor líný,
a vydaly mu to 
Větrné mlýny. 
Autor Medved23, 03.03.2021
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, kudlankaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí