Dnes budu bez večeře

Dnes budu bez večeře

Hloupí lidé, tak si ubližují!
A co z nich zbyde?
Těla? Krev? Slova?
Nebo co nevěděli?
Vyvedu je z omylu.
Snad už, pro Boha.
Ale až po neděli,
dneska mne totiž ukřižují!
Autor el sereno, 25.03.2016
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: te.re., Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí