Hroty

Hroty

Anotace: Napsáno srdcem

Hroty
Kdo Ti dal to právo soudit a nechat otázku bez odpovědi?
Jako slepou, bezbrannou necháš mě životem bloudit
A zakážeš jít i ke zpovědi.
Čím určuješ směr, kterým se mám vydat dál a neztroskotat?
Bereš z mé duše stěr a bez výsledku necháš mě dál plakat.
Píšu poezii, i přes pár zákazů ji nechat spát.
Říkám slova, které většina nepromíjí a já si chci jako ostatní jen s myšlenkami hrát
Sleduju dění kolem sebe a říkám si- SAKRA PROČ?
Kdy už konečně začne svítit kontrolka a zastaví se citů kolotoč.
Když už konečně začne troubit siréna a někdo mi sebere tu velkou dámu INSPIRACI?
Anebo je to to nejlepší a musím doufat, že v davu se mi nepoztrácí.
Tak se zkouším, jdu až do nejhlubšího nitra.
Chci psát hned, kdoví co mne napadne zítra.
Autor Danuela, 03.02.2015
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, zelená víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inspiraci si nikdy nenech vzít...

03.02.2015 23:18:41 | zelená víla

Zatím to vypadá, že je na tom správném místě....sice trochu nevypočitatelná, ale stále je:-)

04.02.2015 08:29:58 | Danuela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí