Život je cesta

Život je cesta

Anotace: Absolutní svobodu má jen myšlenka

Mám já to zapotřebí
ráno se budit, vstávat
večer lehat, chodit spávat

Celý den chodit, sedat, stát
v noci zase spát
Obracet se ke všemu zády, čelem
Zaujímat stanovisko
obhajovat svou pozici

Jsem to já, kdo hýbe světem
tím, co je mi blízko
vidno skrze svou zřítelnici
celého těla
mezi Nebem a Zemí

a teď


dobře JE MI

 

Když můj vlak stojí
krajina ubíhá
všechno už tam není
cokoliv umírá

My stoupáme výš
všichni a všechno je tu pro nás
a my jsme pro všechny a všechno

Mysl nezastavíš
Tělo ano
Zůstáváš ve své mysli

Jednou bude konečná
svobodná mysl vystoupí
a půjde dál


Tak se mi to jeví

 

Uvězněná pojede zpět

na začátek

Autor VEDz RVAHEs, 20.05.2016
Přečteno 559x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svobodná mysl vystoupí
a půjde dál...

13.08.2017 23:54:33 | Kapka

Na samotném začátku čeká svoboda.

14.08.2017 09:47:05 | VEDz RVAHEs

Líbezná všestrannost :-)

22.09.2016 12:48:34 | Tvořilka Lenka

Vždyť jsme ze všeho a ve všem.

14.08.2017 09:48:33 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí