Duha žížal

Duha žížal

Anotace: Zablikej kdekomu

 

Vylez si na duhu,

Uslyšíš čistě.

Bláznivku zpod kruhu,

Zpocený klíště.

 

Že patří nám nebe?

Je žížal iluze.

Mrkev chce Tebe;

A celeru haluze.

 

Světluška váhá,

Vrací se ke stromu.

Z brouka je vlahá,

Zabliká kdekomu.

 

Tak pilujte klacky,

Snídejte listí,

Mejte si packy,

Uhlí to jistí.

Autor Panda v houbičkách, 02.07.2017
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí