Smysl života

Smysl života

čistý zmatek
života se zalek.

Neví kde to je,
šance nemá dvě.

Smutnou pravdou je,
že pouze jedna je.

Nezbývá než hrát
a mít sám sebe rád,

nepřestat dýchat,
nepřestat hledat

význam této krásy,
této věci jakési

a nakonec zjistiti
že smyslem je žíti.

Žít co nejvíc jak to jde,
protože žádné další nebude.
Autor 314, 22.03.2021
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak..jiný není
..tak jen mít se rád
a to se vším. Život je dar.;)

22.03.2021 11:48:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí