Bílá paní

Bílá paní

 

      V noci na hradě

      s křikem nočního ptáka

      v okně silueta ženy

      bílá paní vstává

      duše umučená

      žena zaživa zazděná

      chodí stále v bílém

      zapal kruh ze svící

      odříkej žalm z bible

      odveď ji do světla

 

      připrav se na tu chvíli

      křik nočního ptáka

 

 

 

Autor rybka, 11.02.2023
Přečteno 125x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, Frr, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně laskavý horror.
Děkuji Ti Rybičko.

11.02.2023 19:02:58 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí