Pomsta

Pomsta

 

      Až ožijí hadi ve tvých vlasech

      až otevře se třetí oko

      až plameny ožehnou ti kůži

      pak pozdě budeš litovat

      že nechal jsi mě v dešti stát

      bohyně pomsty vítězná

      panenku jehlami ubodá

      a bude se ti smát

 

      ty hnusnej šmejde

 

 

Autor rybka, 17.01.2024
Přečteno 60x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Jan Kacíř, Anfádis, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí