Knedle vs Slivovička

Knedle vs Slivovička

Anotace: ...aneb Švestková sezóna :)

Po knedlíkách sice kynu,
Zachovám však noblesu.

Bez nich jistě nezahynu...

Kouzlo švestek dodá chuti,
Tekuté snad unesu.

Kdo že koho balamutí..?!

Slivovička odváže,
Lepší méně nežli více,

To se teprv ukáže,
Kolik má kdo kuráže...
A jak červenají se mu líce.

Podrž mě, ať nespadnu,
Celá na větvi jsem z toho..

Úroda je veliká
Ve švestkovém sadu.

Nemusíš-li ani jedno,
Dej si jen tak, pro náladu.

Jenom pozor na pecičky,
Vyhni se i žihadlu!

A co vy... vy snad radši jahody?!
Tak ze stromu zpátky na zem!
I to má své výhody...
Pokud jsi jen do nich blázen.
(třeba žádné nehody)

;)
Autor ARTeFakty X. Múzy, 29.08.2018
Přečteno 481x
Tipy 10
Poslední tipující: Marcella, JSJ, Nevratný obal, Breakthru, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) každému co libo jest! I pit...

03.09.2018 12:59:53 | ARTeFakty X. Múzy

... já raději slivovičku ...
... cítím na mlsném jazýčku ...

03.09.2018 12:27:23 | Marcella

:)

31.08.2018 08:10:11 | JSJ

kadlátka jsou fajn v každý formě :)...

29.08.2018 23:24:31 | Breakthru

...jojo, to se povidlo :) :)

29.08.2018 23:40:08 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí