Je to síla! Když fakt moc chtěla, nebýt tak umělá...

Je to síla! Když fakt moc chtěla, nebýt tak umělá...

Anotace: Hmota těla dokonalá, ale bezduchá. ...trochu jako ...básnička o ničem. :)

Když je o ničem,

Byť se tváří, že je svá, zvenku pěkná.

Dokonale. Chce se líbit.

Neskonale. Neublížit...

Trochu fádní a nudná.

Asi jak ta e-cigareta...

Bez zápachu, bez kouře...

Bez chuti, bez dýmu.

Požitek bez rýmu.

Gumová Anče bez chtíče,

Sterilní dáma na Adama,

Nechá si líbit, do sebe rýpat.

Nemůže urazit, a ani hýbat.

Snobka nad věcí. Načančaná.

Do skříně po sezóně odkládaná.

Ať nemá potíž...

Ona totiž nechce být nikdy vdaná.

Zklamaná a rozhádaná.

I za dvacet let to bude stejně panna.

Jen z ní setřít prach vlhkým hadříkem

a můžeš zas jen tak... jak v posilovně,

Dokud aspoň Ty hoříš, na ní makat.

Je to trochu divné..

Asi tak jako

V gravitaci padat bez tíže,

Nebo levitovat

A přitom být při zemi,

co nejníže.


Básnička o ničem.

Je to prostě síla...

Síla prostá ducha.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 19.09.2018
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: jondys, Amonasr, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí