Spravedlnost

Spravedlnost

Anotace: .,.

.
Spadla mi šiška na hlavu
Po lese žádám nápravu
( to si odnese ! )

Narušila můj ospalý klid
Popravit. Srnami rozkousat !
Soudce Les drbe vous
Ať jinak jste si kvit
..k témuž dospěl i sad

Vyhrávej soudcovská kantáto !

Nechte se zavěsit
v koruně na výšku
Celý den padejte na šišku
( a má to ! )
Autor Now, 05.12.2018
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí