Peří ze křídel

Peří ze křídel

Anotace: Napsáno jako píseň pro kamarádku, které se však nepovedla vymyslet vhodná melodie. Tuto báseň bych chtěla použít jako úvodní, pro knihu, kterou chci napsat a vydat(držte palce :) ). - upravené znění

Dneska i zítra já budu se rvát,
O srdce anděla, jenž nechce ho dát.
Popel i síra mu na křídla padá,
Mě nezastraší, já ho mám ráda.
Vznáším se, padám a snažím se vstát,
Řekni ta slova, že můžeš mít rád.

Peří ze křídel a krev z nahého těla,
Za naši lásku je vysoká cena.
Nejsme si souzeni, tvrdí, to lžou
Do lásky oděni andělé jsou.
Do dlaní peníze a do úst jed,
Ty jejich sliby sladké jak med.

Ústa tvá cítím, svou cestu znají,
Za cíl si bezhlavě ta moje daly.
Doteky rukou jsou největší hřích,
Však stále se nemůžu nabažit jich.
Vznáším se, padám, teď nechci už vstát,
V objetí anděla, nechci se bát.
Vyznals mi lásku a jen mě máš rád.
Autor Scarlett, 05.05.2012
Přečteno 691x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí