příliš lhostejný

příliš lhostejný

je pozdě
je příšerně, šeredně pozdě
je pozdě na všechno

na mě a na tebe
na spánek, na práci
na kafe

a moc dobře vím
že ty si zrovna někde spíš
zatímco já mám tuhle strašnou náladu

a zkrátka se nemůžu rozhodnout
jestli bych tě raději udusila polštářem
nebo si lehla za tebou pod peřinu

oba ale dobře víme
že druhá možnost mi sedí víc
vztek je jen pro veřejnost

ach bože
jak bych jen byla ráda kdybys věděl
že druhá možnost mi opravdu sedí víc
ale ty to nevíš, viď?

protože když jsem ti řekla pravdu
prohnilou, ale celou
podíval ses na mě
pousmál
a příšerně lítostivě řek':
to jsem netušil
Autor margaretm, 27.02.2017
Přečteno 457x
Tipy 14
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, ZILA78, Robin Marnolli, zdenka, Amonasr, Luky-33, Jin&Jang, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Několik silných momentů tam je...za mne nej část..."vztek je jen pro veřejnost"...ještě byslušela uhladit, ale za mne dukát:-)

27.02.2017 15:53:01 | Robin Marnolli

děkuju :-) je to taková rychle sepsaná, no :-)

27.02.2017 20:56:32 | margaretm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí