Bez ní...

Bez ní...

Anotace: ...

pohyboval se zlověstně pomalu


cítil ji všude
na svých rukou, ústech
ve zpomaleném pulzu žil,
kde pluli žraloci
s břichy plnými jeho krve
zahryzávali se mu do srdce
a postupně měnili jeho skupenství
v kámen

jak jí pohrdal!
jak ji miloval!
zlodějku tajemství lásky…

dál a dál zapomenutou mořskou krajinou
s ledovými krami
každý krok bolel
jako kamenná pěst do zubů

proměnil se
klesl na samotné dno
mezi ostatní kamenné

i to dokáže

láska

Autor Anděl, 01.04.2018
Přečteno 572x
Tipy 27
Poslední tipující: Iva Husárková, Nikita44, Jort, Šípková Růženka, kudlankaW, Laika, grázlík, Kubíno, Amonasr, Bufik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...proto mi tak poskakuje pumpička...

02.04.2018 20:26:03 | Jort

Pohádkový Jorte......mně toho poskakuje víc.....dnes ráno opět po špičkách...

03.04.2018 06:34:40 | Anděl

...aby ne...:)

05.04.2018 13:10:41 | Jort

sestoupil do pekel, to dokáže jen láska.

02.04.2018 13:47:04 | Laika

Jani...děkuji Ti:)

02.04.2018 14:27:49 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí