V KŮŽI Bohyně

V KŮŽI Bohyně

Anotace: Kruciš... kde je ten křivák?! ;)

Nezlob mě, a pojď blíž.
Vím, co je to...
Úděl, těžký kříž.

Buď se mnou,
Tvůj duch, co shora
Sestoupil.

Aby se v Tobě schoval
A Tys ve mně utopil.
Tvé tělo, jen křehký
Obal.

Tak polož se mi
Na oltář,
Když jsi se mnou, tolik sám.

Kým’s vždycky byl
A budeš...
Ten bohulibý samotář.

Jen duch, co Tě neosvítil,
Dokud ho jasně nepoznáš.

Ve frontě na zázraky,
V převleku za hříchy
Odvracíš se.. ke mně zády.

A Tvé zraky po odpustcích
Jen hladově lapají.
To ve skutcích svody těla,
Jeho pýchy...

Ty, co jsou ve výprodeji,
Nezní jako OPUS DEI,
Jen vyvoleným v akci dají.

Duši ďáblu zaprodají?
Nevyslyší hlasy z pekla
Nezkouší to potají.

Snad nechtěl by ses
Probůh rouhat,
Teď nemáš důvod!

Nechci Ti už slibovat...
Můžu jenom tajně doufat,
Svědomí si zpytovat.

A Ty... klečíc u mé svatyně
Otčenáš teď odříkat.

Pozvedni svůj zrak i ducha,
A zři. Já nejsem k Tobě
Hluchá.

Věř. Věř tomu, že jsem.
Že jsem jen Tvá.
Zase ta Tvá Bohyně
Bohyně Ztracená.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 01.10.2018
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Marcella, Moorwet, Frr, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí