EmoT ikon

EmoT ikon

Anotace: Amo•kovo snění

Jeho chvění.
To je...
Zázrak bez prodlení
Víc než krásné sebechtění
To je..
Bolest bez proclení
Slzy sladké do prozření
Touhy brát bez dovolení
Zakázané po setmění
Rozhovory v oněmění
Ameriky objevení
Nejen smyslů probuzení
V čokoládě pokušení
Z ledu žhavé pohlazení
Srdce rytmy k pobláznění
Bez dvou konců rozuzlení
To, co třetí nedocení
Co je teď, a pak už není
Ve tmě jas, i rozednění
Smrt po smrti bez trápení
Tam, kde není žádné chvění
Hřbitov duší bez vědění
Božské v lidském převlečení
Závislost do bezmocnosti
Svědomí do provinění
Nepřístojnost hříšných ctností
Mým Múzám (i poetům) malé políbení.
To je prostě život...
Bez dalšího vysvětlení.
:)
Autor ARTeFakty X. Múzy, 03.10.2018
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: piťura, Amonasr, Frr, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)))

03.10.2018 12:24:59 | ARTeFakty X. Múzy

:-) mně to STačí :-))!

03.10.2018 10:37:01 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí