Láska má mnoho podob.

Láska má mnoho podob.

Anotace: O lásce mateřské i sobecké.

Brzy začne ti škola
a s ní spojené povinnosti.
Musíš se držet vzpříma
a nevyvádět žádné hlouposti.
Pravda a lež s tebou smýká,
nevěř všemu, co se říká.

Naučíš se číst a psát,
poznáš, jak důvěra se dá zklamat.
Pravda nemusí být lepší než lež
a že s poctivostí daleko nedojdeš,
s tím už musíš počítat.

Pravda a lež s tebou smýká,
nevěř všemu, co ti o mně máma říká.
Trápí tě jen tím, že ji nemám rád
a do cizí rodiny tě prý chci dát.
Užírá se závistí, že bys mě mohl mít rád,
zatímco tvé srdce někde v koutě vzlyká.
Už neví, jak by s každým mohla manipulovat,
na co sáhne, shoří, zalyká se vzteky, zlem.
Znáš ji, nebude už jiná. Představy lehají popelem.
Je to pořád moje vina. Chce být tobě Andělem.

Pravda a lež s tebou smýká,
nevěř všemu, co se říká.
Autor klidas, 14.10.2018
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí