Zahojit se...

Zahojit se...

Už v tom nemám žádný stesk
A ani smutek
Vím, že už mi dlouho nepatříš
Každý den si říkám, že už je to dnes naposled
Že zítra už na Tebe nepomyslím
Ale ještě se mi o Tobě zdá

Autor Trinity666, 14.06.2020
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásku ztratit je bolest navždy..ale snad se vše časem prolomí ;-) *ST

14.06.2020 14:17:25 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí