Koc..o..vina

Koc..o..vina

Anotace: ...

Alkoholový opar vznášel se nad tebou,
A malý byt lemoval dým z cigaret,
a já stála při tvém boku,
viděla, jak odchází zbytky tvé bytosti.
 
Nohy vratké držela jen silná vůle,
A řeč liknavá ztrácela smysl,
a já tě objímala,
když jsi už nevnímal.
 
A když tělo nevládně padlo na postel,
aniž by ústa tvá řekla "dobrou noc"
já šeptala: Miluji tě.
A omámená usínala vedle tebe
 
A ráno vstal jsi velmi pozdě,
otevřel pivo a druhé zapil vínem,
a
já vystřízlivěla.
Autor Daniela, 23.06.2013
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to už je fakt nemoc...

23.06.2013 10:39:47 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí