Stín na duši

Stín na duši

Anotace: ...

V myšlenkách prázdno, 

ze smrti - saju mízu života, 

co uniká  ve chvíli, kdy 

nelze  jít, ani stát. 

Nehybnost - kde zastavil se čas, 

udělat krok nelze - není kam, 

když v poutech drží život sám, 

Když říká:  Zůstaň stát!  

Pohyb v před - zakázán,

dokud nepochopíš, že - 

utéct není kam, 

před stínem v duši.

I ten touží 

být milován. 

Autor Daniela, 12.07.2013
Přečteno 544x
Tipy 5
Poslední tipující: Martinecka23, zdenka, maliska, Proxima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí