...

...

jak už nemá sílu

jak se usmívá

je dáma

je sama

jde ze schodů

jde průjezdem

jde ven

jde ...

 

jak strašně se chce zabít

jak ví, že smrt nic nevyřeší

jak je žoviální

jak vtipkuje

jak upíjí ze sklenice

a přes ní se usmívá

je milá

je nádherná

jak je s nimi...

 

jak s nimi je

a oni neví, jak je miluje

jak jí ta láska bolí

jak jí zraňuje

jak jí trhá vnitřnosti

jak strašně jí trpí

a láska je

a jen, jen bolí

 

jak jde a neví kam

jak ulice ustupují

jak ubíhají

jak svět se točí

jak se přidrží zdi

jak pohled k zemi stočí

pak se uklidní

pak si upraví oči

je krásná

ach, jak je silná!

 

jak to bolí

a jak to nepřestává

když je s nimi

sama

a bolest pulsuje

probíhá hlavou

do spánků se stahuje

tak si vezme prášek

tak se

napije čisté vody

jak dýchá

jak si otevřela okno

a venku zní svět

chutná a voní

do ní

vstupuje

celou ji kolébá

objímá, utiší

je jí ...

Autor ka-te-ri-na, 21.08.2013
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí