Strach

Strach

Černý čaj po ránu

v cizí kuchyni, 

řekl jsi "Mám tě rád" před chvílí. 

Slova mě matou já nejsem tou, 

co ví. 

Milovat bolí - to je to, co vím,

tak nelži mi, že to bude jiný.

 

Podzimní slunce se odráží ve tváři, 

na zápraží - prach a v cestě stojí

ten, který má rád....

....  ten druhý se bojí,

že neustojí, 

svůj další pád. 

Autor Daniela, 18.10.2013
Přečteno 408x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Martinecka23, WoQyX, maliska, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez strachu by nebylo poznání...

08.11.2013 12:31:24 | enigman

moc hezky se čteš... :o)

22.10.2013 09:58:31 | Martinecka23

Taky jsem se hodně bál o druhé. Špatně. Už jen o ty nejbližší.

18.10.2013 12:31:54 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí