Rozvesel své moře

Rozvesel své moře

Jak bárka tichým mořem bez kormidelníka pluji
a mořské proudy odnáší mě v dál.
Čekám na příznivý vítr, zda mi osud půjde vstříc.
Oči již dlouho námořníka pálí, co pokouší se zahlédnot svůj cíl.

Nečekej na přízeň pána nebes a jdi osudu vstříc,
cíl je jistě blízko, je třeba zakotvit.
A můza šeptá, jdi se životem se bít.
Autor Betynka7, 30.10.2013
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: čarodějka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí