Nedokončená...

Nedokončená...

Anotace: ...

Mluvíme k sobě,

přesto každý zvlášť,

s břemenem bolesti,

s nadílkou našich krás. 

 

Zabiti odstínem svých vlastních zrad,

z řad úhlavních nepřátel

i spřátelených ras.

 

V jednotě strachu,

v prachu vlastního bytí,

Mluvím a ty mě neslyšíš,

v uších máš špunty z bezcenosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Daniela, 03.02.2014
Přečteno 409x
Tipy 8
Poslední tipující: Jana B., enigman, Amonasr, Martinecka23, Jin&Jang, KatkatkaW, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to chce odšpuntovat...

04.02.2014 23:58:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí