Zvědavost

Zvědavost

Anotace: ....

 

Jsem zvědavost

jsem lesk tvých očí - slzy ronících, 

a s každou kapkou ranních dešťů

hladím po líci...

 

Schovávám se pod kameny,

v kmenech stromů, v sněhu hor,

 

a když hledáš, hledám s tebou,

krokem tichým...

                           

                                      .....psssssst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Daniela, 23.02.2014
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Martinecka23, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí